Top aplicații Android lansate în Iulie 2015

Publicat pe 11 aug. 2015 - 9:11 de Mîrzac Iulian

redBullAlert

A venit momentul sa anuntam cele mai noi aplicatii lansate in Iulie 2015 si cele mai bune update-uri la aplicatii Android.

Angry Birds 2

Angry Birds 2

Este încă un joc popular. A cam ieșit din topurile Android, dar cât putea sta acolo. Oamenii în ziua de astăzi nu au răbdare să asculte o întreagă melodie, să citească un articol lung, etc., dar să rămână prinși în acest joc. S-a păstrat aceeași idee însă povestea a mai avansat, iar acum apar personaje noi, păsările au noi puteri ori s-au adăugat alte tipuri de „păsări supărate”.

Un nivel poate avea mai multe etape si mai mult de atât acum au apărut și boșii. Pe mine nu pre m-a încântat am dat de alt joc frumos în paralel.

Angry Birds 2

Aviate

Aviate

Unul dintre cele mai îndrăgite launchere pentru Android de fanii Google Now și fanii minimalismului a primit update. Aduce îmbunătățiri pentru partea de informații contextuale. Pe scurt devine un fel de Google Now care îți oferă informații atunci când ai mai mare nevoie. Lupta pentru launchere se întețește, se mai pregătește și asistentul virtual Cortana de la Microsoft de intrarea oficiala pe Android.

Aviate

SayWhat

SayWhat

Este o aplicație care te ajută să înțelegi slang-ul din limba engleză. Un fel de Urban Dictionary doar că pe mobil și care îți oferă explicațiile de care ai nevoie. Eplicațiile cele mai bune pentru acel cuvând sau expresie sunt votate de către comunitatea pentru ca tu să primești cea mai bună explicație.

SayWhat

redBullAlert

Red Bull Alert

Red Bull v-a pregătit o aplicație poate surprinzătoare pentru unii dintre voi. Este o aplicație pentru alarma telefonului și care este creată pentru a te face să te trezești mai repede. Aplicația te conectează cu prietenii tăi dacă te conectezi prin Facebook, și creează un top al celor mai rapizi la trezit.

Personal cred că o astfel de competiție s-ar putea să îți strice ziua / săptămâna pentru că vei adormi diferit și te vei trezi ca pe ace ca să oprești alarma și tu să apari în top. Dar măcar își va face treaba bine. Accea de a te trezi mai repede.

Red Bull Alert

Couch to 5K

 5K Runner: Couch to 5K

CCouch to 5K este una dintre aplicațiile special create de fitness pentru cei mai leneși dintre noi, care nu pot să scape de sedentarism. Una dintre cele mai mari probleme ale lumii moderne care atrage zeci de tipuri de afecțiuni sau boli. Așa cum îi spune și numele aplicația încearcă să te motiveze să atingi țelul de a atinge ture de 5 mile. Primești instrucțiuni prin cască, și vei fi motivat pe parcursul alergării ori la finalul turei. Deci să porți și căștile în timp ce alergi.

Couch to 5K

Booking Now

Booking Now

Booking a lansat și o aplicație care promite să îți aducă ofertele de tip last minute direct pe mâinile tale. Pe iOS este prezentă din luna Ianuarie, însă cum se mai întâmplă de regulă cu aplicațiile premium, Android este lăsat pe plan secund. Deci dacă te afli într-o excursie spontană prin țară sau țările din împrejurimi atunci merită să folosești aplicația pentru a găsi cele mai bune hoteluri, hostel-uri, etc.

Booking Now

Livetext

Livetext

Una dintre cele mai neobișnuite aplicații  lansate în Iulie vine de la Yahoo. Este un fel de Yahoo Messenger dar în care vezi și persoana prin camera foto. Deci nu poți să auzi persoana cu care comunici, poți doar să-i scrii. De aici și numele de livetext.

Livetext

Urmărește tag-ul: Aplicatii Android dacă vrei pe viitor să primești cele mai interesante aplicații lansate sau updatate și înscrie-te la Newsletter în meniul din dreapta.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: