Tablete cu 3 sisteme de operare de la Evolve III

Publicat pe 6 iun. 2011 - 23:22 de Tita Mihai

Compania australiana Evolve III a lansat o serie de tablete capabile sa ruleze trei sisteme de operare. Tableta Maestro S este capabila sa ruleze sistemele de operare Android, Windows 7 si MeeGo. Tableta Maestro S are un display de 10.1 inci cu rezolutia de 1024 x 600 pixeli, procesor Intel Z670 Oak Trail de 1.5 Ghz si o baterie care tine pana la 10 ore in Windows 7 si pana la 18 ore in MeeGo. Urmatorul model  de la Evolve 3 este Maestro C care are cam aceleasi specificatii ca si Maestro S si in plus o tastatura wireless care poate fi atasata tabletei si totodata poate actiona ca si protectie pentru display ( tastatura se ataseaza cu butoanele in jos peste display, oferind astfel protectie). Trebuie mentionat si „piciorusul” pivotant al lui Maestro C, care mentine tableta in pozitie verticala si ofera deasemenea  acces la partea de conectica a tabletei.

Pe langa tablete, Evolve 3 mai lanseaza si un PC next-gen all-in-one denumit NGen,cu procesor Core i7. Display-ul  PC-ului are o diagonala de 21.5 inci si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Partea grafica este asigurata de un nucleu Intel HD. Preturile device-urilor de la Evolve 3 sunt de 860 $ si 886 $ pentru Maestro S respectiv Maestro C. NGen are un pret de 1500 $.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: