Sony lanseaza PlayStation VITA

Publicat pe 7 iun. 2011 - 9:26 de Tita Mihai

Misterul ce inconjura numele viitoarei console PSP (NGP) next-gen de la Sony a fost spulberat. De la E3 vine vestea, ca urmasul consolei portabile PSP se va numi PS VITA. Consola are un CPU (ARM Cortex A9) si un GPU (SGX543MP4+) fiecare cu cate patru nuclee, deci va fi o consola foarte puternica din punct de vedere al puterii de procesare. Pe langa display-ul tactil OLED, VITA  mai are si un pad special pe spate si acesta cu capabilitati touch. Pe langa aceastea pentru control mai avem si stick-urile dual analog si  senzorii de miscare pe sase axe. Odata cu lansarea consolei vor aparea si jocuri de renume care vor pune la munca noua consola.

Printre titlurile  de prima mana se numara: Uncharted – Golden Abyss, Ruin (hack-n-slash RPG), LittleBigPlanet, Street Fighter x Tekken. Fiecare dintre aceste jocuri vor pune la incercare noile metode de interactivitate de care PS VITA dispune. Sony a dat publicitatii si preturile consolei PS VITA, acestea sunt: 249 $ pentru versiunea cu WiFi si 299 $ pentru cea cu 3G. Consola va fi disponibila spre sfarsitul anului.

 

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: