Switch – browser multi-user pentru iPad

Publicat pe 8 dec. 2010 - 0:00 de Tita Mihai

De cate ori nu ati fost rugat de prieteni sau de rude sa le imprumutati iPad-ul pentru a intra pe net sau sa faca alte chestii, dar poate ca ati fost reticenti din cauza ca v-ar fi dereglat setarile favorite si nu numai, ei bine acum le puteti imprumuta linistit iPad-ul pe care aveti instalat SWITCH, un browser inteligent care ofera conturi separate si anonime fiecare cu setarile lui pentru navigarea pe internet.

Modul anonim este poate cel mai folositor pentru proprietarul iPad-ului, care trebuie sa imparta jucaria sa si cu rudele sau prieteni care nu isi permit asa ceva. De ce zic ca este folositor modul anonim? Iata de ce, dupa ce dai iPad-ul unui amic sa il butoneze sau sa navigheze pe net aplicatia SWITCH va sterge toate setarile, cookies-urile sau parolele pe care acesta le-a folosit in timpul uitilizarii, in timp ce setarile tale raman in siguranta. switch-ipad

SWITCH mai ofera si posibilitatea logarilor multiple, pentru cei cu mai multe conturi pe acelasi site, de exemplu Twitter.

SWITCH este disponibil pe iTunes Market la pretul de 0.99$ si este disponibil doar pentru iPad. Daca iPad-ul dumneavoastra e folosit "la comun" atunci aceasta aplicatie este un must-buy.

Swithch

switch-ipad-creare-utilizator

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: