Sony Xperia E1 – Walkman rezistă

Publicat pe 22 ian. 2014 - 9:19 de Mîrzac Iulian

Sony Xperia E1

Sony anunță un telefon Sony model Xperia E1, care vine în continuarea lui Xperia E care se auto-denumește  „Cel mai bun smartphone din clasa lui”. Ținând cont de ce a fost Xperia E si acest model este creat pentru clienții care nu vor sa dea mai mult de 1.000 lei pe un smartphone. Şi configurația ne lasă sa credem asta: ecran de 4 inch cu rezoluție 800 x 480 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 200 dual-core la 1.2GHz, 512MB RAM, 4GB memorie de stocare dintre care 2GB disponibili pentru utilizare de către utilizator.

Telefonul va integra și un slot microSD, o camera de 3MP, conexiune mobila la Internet HSPA+, un speaker puternic de 100Db (din câte știu asta înseamnă foarte mult), un acumulator de 1.700 mAh, sistem de operare Android 4.3 Jelly Bean și funcția Walkman.

Telefonul va fi disponibil în culorile din imagini și va include un abonament de 30 de zile la Sony Entertainment Network unde vei putea asculta muzică.

Detalii despre preț nu se cunosc însa data de lansare trebuie sa fie în acest prim trimestru (probabil după MWC 2014). Se pare ca va exista și Xperia E1 Dual o versiune dual-sim.

Sursa

Sony Xperia E1 lateral

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: