LG G Flex va fi disponibil în curând în Europa

Publicat pe 23 ian. 2014 - 8:53 de Mîrzac Iulian

LG G Flex

LG anunţă într-un comunicat de presă introducerea pe stoc în peste 20 de ţări a interesantului telefon cu ecran curbat LG G Flex cu carcasa care se repara singură în cazul unor zgârieturi fine provocate de utilizarea de zi cu zi. Marea Britanie, Germania, Franţa, Italia, Suedia şi Austria sunt primele ţări în care telefonul mobil îşi va face apariţia că apoi să între pe stoc şi în România şi alte ţări din Europa.

Coreea, Hong Kong şi Singapore au fost ţările care au avut disponibil în magazine telefonul mobil

„Introducerea LG G Flex în Europa demonstrează încrederea noastră pe piaţă mondială pentru un smartphone curbat”, a declarat Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. „Fiind un smartphone premium, G Flex va poziţiona LG drept brandul care oferă ceva unic pentru fiecare segment de consumatori. Acesta este un dispozitiv care în mod garantat va reprezenta subiect de discuţie, oriunde va ajunge. ”

Ecranul este Plastic OLED (P-OLED ) ecran care este maleabil şi poate fi curbat în acelaşi timp şi bateria a trebuit să fie construită în aşa fel încât să fie maleabilă şi să reziste la presiune.

Telefonul deja este lista in tara la eMAG, evoMAG si Koyos daca sunteti atras de asa un smartphone inovativ incepand cu 2.943 Lei.

Spcificaţii LG G Flex:

Chipset: 2.26 GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 800 (MSM 8974)
CPU: Adreno 330, 450MHz
Ecran: 6-inci HD (1280 x 720), P-OLED Curbat (RGB Real)
Memorie: 2GB LP DDR3 RAM / 32GB eMMc
Camera: Spate 13.0MP / Faţă 2.1MP
Baterie: 3,500mAh (încorporată)
Sistem de Operare: Android Jelly Bean 4.2.2
Mărime: 160.5 x 81.6 x 7.9 – 8.7mm
Greutate: 177g
Reţea: LTE / HSPA+ / GSM
Conectivitate: BT 4.0 / WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) / NFC
Culoare: Argintiu Titan
Altele: Hi-Fi 24bit, 192kHz Playback

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: