Oppo Find 5 – un Android premium de la chinezi ?

Publicat pe 12 dec. 2012 - 19:02 de Mîrzac Iulian

Oppo Find 5

Compania chinezeasca Oppo care a anuntat de mai multe ori anul acesta ca va lansa un telefon cu sistem de operare Android care va avea specificatii foarte bune. Compania care activeaza in domeniul Audio Video a dat publicitatii specificatiile pe care noul lor telefon la va avea: ecran Full HD de 5 inch, procesor quad-core Snapdragon S4 Pro tactat la 1.5 Ghz si memorie RAM de 2GB.

Poate nu va impresioneaza cifrele pentru ca nici noi nu vom fi lasati cu gura cascata pana cand nu vom vedea niste rezultate palpabile totusi design-ul asemanator poate cu telefoanele Sony Xperia noua ne place foarte mult, arata foarte bine, tinand cont de faptul ca abia s-au lansat in acest sector.

Camera foto principala se vrea de 13 Megapixeli, va suporta inregistrare video FullHD, camera secundara (frontala) va avea un senzor de imagine de 1.9 Megapixeli. Ce ar mai fi nou: camera principala va fi capabila de fotografiere in rafala cu 120fps (nu se stie cu ce rezolutie probabil destul de mica).

Pentru partea multimedia Oppo a integrat tehnologia audio DIRAC HD, insa la comunicare telefonul pe langa WiFi, Bluetooth, GPS nu va integra si comunicare 4G.

Smartphone-ul va avea preinstalat Android 4.1 si o memorie interna de 16GB va asigura necesarul de spatiu pentru stocarea datelor.

Nu se stie o data la care va ajunge in rafturile magazinelor insa mai intai va fi disponibil la ei  in tara, in China se pare pentru 297£.

Oppo Find 5 2

Oppo Find 5 3

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: