Skype 5.7 Beta – apeluri video Facebook

Publicat pe 17 nov. 2011 - 23:43 de Mîrzac Iulian

Skype a functionat pentru conturile Facebook pana acum doar pentru functia de chat, valida din luna Iulie, acum insa compania a lansat noua versiune de Skype 5.7 care deocamdata este inca in faza de testare.  Dar daca ai putin curaj, vei puteta testa noua functie de video call cu prietenii tai din Facebook (functie valabila si pe pagina Facebook, utilizabila cu ajutorul unui plugin).

Noua interfata este la fel ca si pana acum simpla si intuitiva. Pentru a efectua apeluri video cu prietenii de pe Facebook nu trebuie decat sa conectezi contul de Facebook cu Skype si de acolo e floare la ureche. Mai direct spus apasa sigla Facebook in aplicatie si introduce userul si parola.

Ce mai are util aplicatia este ca vei putea sa arati si ce vezi pe ecran prietenului tau in locul camerei web, asa ca vei putea arata cum se fac anumite chestii legate de calculator.

Download

Prezentarea serviciului

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: