Câteva sfaturi și motive pentru un upgrade la Windows 10 ? [Infografie]

Publicat pe 14 nov. 2016 - 12:56 de Mîrzac Iulian

Windows 10 Tips and Tricks

Upgrade-ul la o nouă versiune a sistemului de operare Windows este benefic în special dacă ai hardware nou (mai recent de 3 ani). Dacă până acum ai folosit o versiune inferioară Windows 10 și vrei să faci saltul atunci ar trebui să știi câteva lucruri înainte de asta. Unele mai mult sau mai puțin cunoscute. Dar o revizie a cunoștințelor nu strică niciodată.

Avantajele sunt în mare parte cunoscute, pe lângă viteza de bootare și cea de accesare a datelor, interfața grafică diferită, asistentul virtual Cortana, sunt și lucruri care nu se văd, cum ar fi scheletul pe care sistemul de operare este bazat. Noul sistem de operare integrează cele mai noi tehnologii web, drivere, mod de lucru mai eficient între componente, îmbunătățiri legate de siguranța datelor.

Vă las să explorați restul informațiilor pe care cei de la EaseUS le-au agregat în ilustrație. 

Sursa: http://www.easeus.com/

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Mîrzac Iulian 19/12/2016 at 09:14 - Reply

  Mulțumesc de adăugări Sorin. :D

  Da Edge este poate cel mai bun nou soft pentru end-useri !
  Dar probabil cel mai mare upgrade la Windows 10 este cel invizibil. Mă refer aici la backend, la întreg sistemul upgradat pentru cele mai noi tehnologii hardware și care administrează și eficientizează felul în care lucrează componentele din sistem.

 2. Sorin R. 16/12/2016 at 12:30 - Reply

  Eu am un i5 – Sandybridge 3570, cu 8 Gbytes DDR3 și un dual storage SSD (120Gb) + HDD (320) și merge de vis. Cu un combo de 2 monitoare FHD și un 260x în șasiu, nu am avut nici un fel de issues cu Win10. Îl recomand cu mare căldură: boot-up rapid, update-uri mai rapide ca Win 8.1, și în general o experiență de utilizare îmbunătățită.
  Iar din infographic nu se menționează suficient de mult Edge, care este un browser incredibil de rapid, stabil și reliable. Numai pentru Edge și se merită upgrade-ul la Win10, la care adaug Win Store, compatibilitatea inversă cu aplicații chiar și până la MS-DOS etc.
  Win 10 FTW.

Postează un comentariu: