Șase Oferte – cere și ți se va da!

Publicat pe 18 feb. 2016 - 8:45 de Mîrzac Iulian

Sase Oferte

Dimineața aceasta am primit un email din partea acestui serviciu Șase Oferte. M-a surprins plăcut pentru că am avut la un moment dat nevoie de un astfel de site. Am văzut în SUA parcă un astfel de serviciu unde contactai compania pentru a se ocupa de găsirea unui serviciu de care ai nevoie. În cazul acelei companii puteai cere orice serviciu, iar cineva se ocupa de găsirea lui.

Sase Oferte este un site unde vii ori ca și client ori ca prestator de servicii. Este o platformă simplificată unde poți face o cerere un zidar, un electrician, ori prestatori pentru lucruri mai grele cum ar fi: avocați sau firme de construcții.

Cum funcționează Sase Oferte?

  1. Înregistrezi cererea cu cât mai multe detalii. Ajută serviciul să îți găsească de la bun început serviciul perfect pentru nevoile tale;
  2. Primești apoi 6 oferte de la diferiți prestatori de servicii. Vei fi contactat direct de către companii;
  3. La final va trebui să îți spui părerea ta despre www.sase-oferte.com pentru a îmbunătăți întreaga platformă.

Serviciul este gratuit, cel puțin pentru clienți, și cel puțin momentan. Dacă-l încearcă cineva să ne scrieți cum a fost până la capăt experiența.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: