Samsung Scoop – un alt competitor Amazon Echo

Publicat pe 1 sept. 2016 - 8:54 de Mîrzac Iulian

Samsung Scoop

După veștile de la Google o altă mare companie are planuri pentru lansarea unui competitor pentru asistentul virtual Amazon Echo. Samsung SCOOP pare să fie tot un asistent virtual care urmează să fie lansat de Samsung.

Informația a fost dezvăluită de către documente FCC (agenția echivalentă ANCOM din SUA). Nu au fost dezvăluite informații tehnice despre produs. Imaginile sunt singurele informații disponibile acum.

Agățătoarea din piele ar putea indica că va fi un dispozitiv portabil în sensul că nu-l vei folosi neapărat doar în casă. Ma gândesc că îți vor recomanda să-l iei cu tine în călătorii sau cine știe ce vor mai născoci cei de la marketing. Să vedem.

Are conectivitate Bluetooth cu siguranță, un port audio 3.5mm și conexiune micro USB pentru alimentare plus microfonul cu ajutorul căruia va primi comenzile vocale ori prin care vei putea comunica în timpul unui apel.

Compania ar putea lansa produsul chiar la IFA Berlin zilele acestea, deci trebuie să fim cu ochii în patru.

Samsung Scoop 2

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: