Samsung S Advance anuntat oficial de companie

Publicat pe 15 feb. 2012 - 20:28 de Mîrzac Iulian

Existau zvonuri pe Internet recent despre un nou membru al familiei Galaxy, iar acestea s-au confirmat Galaxy S Advance, urmasul lui Galaxy S si Galaxy S Plus. Procesorul cu care va fi echipat este un dual-core de 1Ghz, ecranul se pastreaza la 4 inci insa cu un ecran Super AMOLED 480 x 800 pixeli. Va avea pentru stocare 16GB disponibili in timp ce memoria RAM va fi de 768 MB.

Telefonul va fi pregatit si pentru conexiuni la Internet mai rapide permitand transfer de 14.4 Mbps. Camera foto principala va oferi un senzor de 5 Megapixeli, in timp ce camera secundara va fi de 1.3 Megapixeli. Cat despre sistemul de operare Galaxy S Advance va veni doar cu Android 2.3 Gingerbread instalat alaturi de niste aplicatii specifice telefoanelor Samsung. Nu se stie nici un pret deocamdata, producatorul Korean ne spune insa ca livrarile vor incepe gradual cu Rusia, apoi continuand cu Europa, Afica, Orientul Mijlociu, Sud-Estul si apoi Sud-Vestul Asiei, America Latina si China, si da lipsesc Statele Unite din lista, probabil intarzie si mai mult.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: