Adobe Photoshop 6: Unealta Content-Aware a evoluat [Video]

Publicat pe 15 feb. 2012 - 19:13 de Mîrzac Iulian

In acest videoclip veti vedea o scurta prezentare a Senior Product Managerului Bryan O’Neil Hughes a noului Photoshop 6 care urmeaza sa apara in curand. Ne face o demonstratie uneltei inovatoare Content-Aware introduse inca din Photoshop 5 care acum are o putere si mai mare decat in CS5. Programul a evoluat enorm de mult, si acum este mult mai usor sa mutati obiecte/persoane in fotografie ca si cum acestea ar fi layere separate si nu parte din fotografie. Priviti videoclipul de mai jos !
Demo Photoshop 6

Noile functii imi amintesc de videoclipurile aparute pe net cu noi algoritmuri create la o universitate din America parca in care se faceau exact astfel de demonstratii. Dintre exemple erau cladiri istorice din Grecia carora le reparau cu ajutorul acestor unelte toate lipsurile sau crapaturile. Sau un alt exemplu in care automat repozitionai ferestrele intr-o cladire, sau un turn pe o cladire, fara sa se cunoasca ca au fost mutate. Am gasit vechiul videoclip din 2009. Priviti !

Demo Patch Match (Princeton si Washington University) (2009)

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: