Samsung Nexus S – noul telefon Google

Publicat pe 10 dec. 2010 - 21:48 de Tita Mihai

Nexus S construit de Samsung are un display de 4 inci Super AMOLED „Contour Display”, procesor Hummingbird de 1 GHz suporta NFC (Near Field Communications) si poate cel mai important ruleaza o varianta curata de Android 2.3 Gingerbread. „Utilizatorii acestui telefon vor fi primii care vor primi cele mai recente upgraduri si cele mai noi aplicatii Google, imediat ce acestea vor fi facute disponibile” asta au declarat oficialii Google.

Noul Nexus S are o memorie interna de 16 Gb si 512 RAM, pe langa aceastea mai putem enumera si un giroscop si suport pentru VoIP. Telefonul are „sub capota” un procesor de 1 Ghz Hummingbird Cortex A8 si un display Super AMOLED cu rezolutia de 800×480 de 4 inci. Aceste specificatii nu difera cu mult de cele ale lui Samsung Galaxy Seseseses, dar daca doriti o experienta Android (aprobata de Google) pur sange atunci merita. Nexus S vine echipata si cu o camera principala de 5 MP si cu una secundara de tip VGA, forma telefonului are un design unic „Contour Display”, telefonul fiind un pic curbat pentru a se potrivi mai bine formei anatomice a fetei si inca ceva ce nu gasim la Galaxy S, Internet Calling support (VoIP/SIP)

Pret
Emag – 2.999 Lei
evoMAG – 2.999 Lei + Husa Cadou

nexus-s-1

nexus-s-2

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: