Samsung ne pregateste ceva pentru CES 2013

Publicat pe 10 dec. 2012 - 18:34 de Mîrzac Iulian

Samsung ne „avertizeaza” intr-un articol pe blogul lor oficial Samsungtomorrow.com, cu un videoclip in stilul trailerelor productiilor hollywoodiene ca in perioada 8-11 Ianuarie  2013 ar trebui „sa ne pregatim” pentru ca „ceva nou ne asteapta”. Exact in aceasta perioada este si grandiosul eveniment anual organizat la Las Vegas in SUA – Consumer Electronics Show unde fiecare producator vine cu ce are mai bun. Telefoanele mobile, tabletele, laptopurile/ultrabookurile si aparatele foto de varf isi vor face aparitia la eveniment urmarind sa ne lase cu gurile cascate in materie de tehnologie.

Samsung a lansat cam din timp aceasta campanie semn ca ar putea avea ceva important de lansat si aici ar putea fi vorba de noi tablete, telefoane mobile, televizoare smart, Samsung Galaxy S4 e posibil sa nu fie lansat la CES 2013 tinand cont si de lansarea lui S3 de anul trecut din luna Mai. Asteptam noi informatii cine stie poate Samsung ne face o surpriza.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: