Nokia vine cu un nou telefon destinat tarilor emergente !

Publicat pe 11 dec. 2012 - 18:34 de Mîrzac Iulian

 

Nokia continua ceea ce face de la inceput cel mai bine, produce telefoane pentru toata lumea nu doar smartphone-uri. Recent Nokia 114 a fost dat publicitatii, este un telefon dual-sim, este printre cele mai ieftine modele de la Nokia si nu are si o versiune single-sim. Seamana izbitor cu Nokia 109 insa interiorul este cel care face diferenta.

Pe langa faptul ca este un telefon dual-sim telefonul vine cu un ecran de 1.8 inch cu rezolutie 128×160, acumulator de 1080 mAh, si va vine sa credeti sau nu si o camera foto VGA care poate inregistra si videoclipuri si bineinteles si un modul Bluetooth 2.1. Telefonul va integra obisnuitele aplicatii Nokia de calendar, alarma, calculator, etc. Totusi ce-l face sa iasa din multimea de telefoane ieftine sunt: pozitionarea sloturilor SIM exterior, includerea unui slot microSD, are si Radio FM RDS, suport xHTML cu web browsing prin EDGE.

Pretul asteptat este de aproximativ 40$.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: