Samsung lanseaza un media player dual-core – Galaxy Player 70 Plus

Publicat pe 5 mart. 2012 - 17:16 de Mîrzac Iulian

Samsung este bine cunoscut pe domeniul telefoanelor mobile, electrocasnicelor, tabletelor insa mai nou fac si media playere. Problema lor la ora actuala este ca au putere de calcul cam mica, situandu-se ca la nivelul telefoanelor Android de acum trei ani. Samsung a decis sa atace aceasta problema introducand un procesor dual-core la 1Ghz in noul sau media player Galaxy Player 70 Plus. Media playerele dinainte aveau procesoare single core.

Noul lor media player are un ecran de 5 inci si 16GB/32GB spatiu de stocare a fisierelor multimedia, si au integrat si un acumulator de 2500 mAh. Suporta conexiuni WiFi si am putea trage imediat concluzia ca vei putea realiza apeluri prin Internet cu ajutorul unor aplicatii Android precum Skype. Defapt tocmai pentru ca nu puteti apela prin intermediul retelelor de telefonie mobila este singurul diferentiator intre telefoanele Samsung Galaxy si acest media player chiar si designul fiind asemanator daca nu identic cu cel de pe telefoanele Galaxy S/Galaxy S Plus.

La fel ca si playerele dinainte si acesta va avea acces la Google Android Market, esential pentru procurarea rapida aplicatiilor pentru device.

Este programat pentru lansare saptamana viitoare in Korea. Nu au fost dezvaluite si informatii despre ecran sau versiunea de Android pe care ar urma sa o aiba, insa din fotografiile de prezentare pare a fi Android 2.3 Gingerbread cu interfata creata de Samsung – TouchWiz.

Samsung Galaxy Player 70 Plus

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: