Samsung Galaxy S4 Mov … ?

Publicat pe 29 iul. 2013 - 17:14 de Mîrzac Iulian

Galaxy S4 Mov

Da ati citit bine titlul, Samsung a simtit nevoia de a oferi clientilor si un terminal de culoare mov. Va dati seama ca asta inseamna ca lumea venea pe la magazine si cereau telefoane de culoare mov. Telefonul deja este disponibil in mai multe culori decat a fost disponibil orice alt telefon de top: alb, negru, rosu, albastru si maro.

Culoarea oficiala se numeste Purple Mirage si va fi utilizata pe versiunea i9500 a lui Galaxy S4, adica versiunea cu „4 nuclee” dupa cum este cunoscuta.

Nu stim daca va ajunge si in Romania, dar este posibil tinand cont de activitatea intensa pe care o are  Samsung la noi, si vanzarile care s-au anuntat mai mari anul acesta.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Bogdan 30/07/2013 at 10:17 - Reply

    Noile culori Blue Arctic, Purple Mirage, Red Aurora, Brown Autumn si Pink Twilight au fost anuntate in iunie la prezentarea S4 Zoom si imaginile de prezentare sunt pe site-ul oficial
    samsung.com/global/microsite/galaxys4/images/gal_p02.jpg
    Versiunea maro e deja disponibila in SUA si probabil vor urma si celelalte.

Postează un comentariu: