Samsung Galaxy Note pe piata din Romania

Publicat pe 2 nov. 2011 - 22:45 de Mîrzac Iulian

Abia lansat pe data de 28 octombrie, gigantul Samsung Galaxy Note a si ajuns in tara in oferta unor magazine online. Cunoscut pentru dimensiunile considerabile Samsung incearca sa gaseasca o noua nisa in utilizatorii care vor un produs intermediar intre un smartphone si o tableta sau si le doresc 2 in 1. Samsung Galaxy Note are un procesor de 1.4 Ghz dual-core, iar ecranul de 5.3″ este un Super AMOLED cu o rezolutie extraordinara de 1280×800 pixeli, care nici pe netbook-urile de 10 inci nu prea o gasim.

Ruleaza Android 2.3 Gingerbread pe el, iar camera principala cu care este dotata are senzor de imagine de 8 Megapixeli capabil sa filmeze cu 1080p Full HD, iar cea secundara pentru video-apeluri este de 2 Megapixeli. Grosimea lui Samsung Galaxy Note nu depaseste 9.65 mm si incorporeaza chiar si un stylus cu care veti putea desena, scrie de mana sau semna documente.

Oferta

QuickMobile.ro – 2.699 Lei

eMAG – 2.849 Lei

evoMAG2.858 Lei

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: