Cel mai nou smartphone de la Samsung a ajuns la mine prin programul Orange Smartphone Tester și vei avea ocazia pe o perioadă de 3 săptămâni să afli toate lucrurile care te interesează despre Note 10+ din postările de pe Instagram sau Facebook și de pe ITnewz. Mulțumim Orange pentru această oportunitate.
Ar fi foarte fain dacă poți lăsa un comentariu prin care să-mi spui ce te-ar interesa cel mai mult să afli despre acest smartphone. Astfel vei fi sigur că ce te interesează va ajunge și în articolele despre Galaxy Note 10+ sau în postările de pe Instagram și Facebook.
Galaxy Note 10+ se găsește la Orange la un preț începând cu 5189 lei. A ajuns pe stoc, dar între timp văd că deja s-a consumat primul stoc primit. Se pare că smartphone-ul este primit cu mare interes.
Scurtă prezentare a lui Samsung Galaxy Note 10+
Samsung Galaxy Note 10+ este un mic workstation, dacă îți place pe laptop, PC, tabletă să ai configurația cât mai puternică și ecranul cât mai mare. S-ar putea Note 10+ deja să fie pentru tine un candidat foarte bun pentru achiziția unui smartphone.
Dacă vrei să folosești smartphone-ul pe post de PC alfă că poți face asta cu tehnologia Samsung DEX integrată. Dacă îl conectezi la un monitor îl vei putea utiliza ca și un sistem de operare Windows, sau mai nou va putea fi conectat la un sistem de operare Windows și vei putea continua treaba de pe smartphone pe laptop / PC.
Folosește un chipset puternic Exynos 9825 7nm (tehnologie nouă de producție), iar pe lângă folosește 12 GB RAM și 256 GB memorie internă sau 512 GB. Nu se vinde cu o memorie mai mică, deci poți să spui că ești asigurat din acest punct de vedere. Samsung pur și simplu a dorit să ofere cât se poate de mult privind specificațiile tehnice.
Cum Samsung produce și ecrane pentru multe tipuri de dispozitive electronice nici Note 10+ nu duce lipsă de acest avantaj. Este impresionant pe un smartphone să ai la dispoziție atât de mult spațiu de desfășurare, mai ales pentru unul care-ți oferă un stylus. Deja mulți-tasking-ul capătă mai mult sens. HDR 10+, panelul dynamic AMOLED și dimensiunea de 6.8 inch sunt o mică parte dintre lucrurile faine de pe acest smartphone.
Stylus-ul inclus în carcasa telefonului este unul dintre accesoriile pentru care acest smartphone se diferențiază față de toate celelalte de pe piață pentru că îți permite să scrii, desenezi sau să iei notițe și să efectuezi tot felul de comenzi prin butonul de pe stylus și prin gesturi pe care le poți face în aer ca și cu o baghetă magică (wink wink, fani Harry Potter).
Camerele sale puternice completează lista lungă de caracteristici interesante. Dar camera ultra-wide este cu siguranță punctul forte aici. Practic când faci fotografii cu ea vei putea cuprinde mult mai mult în cadru de la aceeași distanță până la subiect decât înainte. Pare că fotografiezi / filmezi cu o cameră de acțiune.
Specificațiile complete se regăsesc pe pagina lui Galaxy Note 10+.
Cum este primul contact?
Detaliile ce țin de design se încadrează la cele mai înalte standarde. Galaxy Note 10+ folosește sticlă pe spate și față și va atrage amprente și praf, dar se șterge mult mai ușor comparativ cu o carcasă plastic. Camera frontală este sus centrală, iese prin ecran, însă este cât se poate de discretă.
Ecranul este aproape până în marginea telefonului. Ai cam 3 mm până ajungi la margine ceea ce-l face unul dintre smartphone-urile cu ecranul cel mai întins. Excepție face partea de jos unde ar fi o muchia o idee mai lată. Ecranul emite o lumină foarte puternică care te ajută și în lumina soarelui de vară.
Este foarte rapid și la prima utilizare am obținut și o autonomie de aproape două zile. Trebuie să mai vedem cum se descurcă și perioada următoare când voi supra-solicita mai mult smartphone-ul.
Îmi place că deblocarea prin senzorul de amprentă de sub ecran sau deblocarea facială funcționează foarte bine. Nu am avut probleme să nu recunoască datele biometrice.
Ce conține cutia lui Galaxy Note 10+?
Tot ce ai nevoie este răspunsul scurt. Dacă vrei căști ai niște căști AKG incluse în cutie cu firul învelit în textil. Sunt in-ear și ai forme pentru toate mărimile.
Dacă vrei adaptoare pentru portul USB-C de la micro USB, sau încărcător Quick Charge, toate sunt în cutie. Mai vin și două vârfuri înlocuitoare pentru stylus în cazul în care se uzează.
Ce părere ai despre Note 10+? Spune-mi într-un comentariu ce te interesează să afli mai mult despre telefon și voi pune informația în review-ul final sau într-o postare pe rețelele de socializare.
8 comentarii
Îmi place aspectul lui – finisajele sunt atent lucrate, mai ales la camera, dar cel mai mult îmi place prezența acelui stylus și sunt super curioasă la ce poate fi folosit? Care ar fi funcțiile magice? Mulțumesc!
Sunt o multime de functii care au fost integrate in S Pen. In camera foto poti schimba modurile foto printr-un gest stanga dreapta, apropiere sau departare, dar pe langa asta simplul mod de a scrie cu S Pen este foarte fain. Se aude in difuzor ca si cum ai scrie cu creionul pe hartie, timpul de raspuns este rezonabil si simuleaza presiunea de apasare chiar.
Daca te uiti la un clip apesi pe buton pentru play / pauza, sau dubla apasare te duce catre o noua melodie.
Buna. Arata foarte fain. Eu sunt fan Samsung de cateva generatii de telefoane, dar am o problema cu spartul ecranului. Ne poti spune te rog daca accesoriile de tipul ecran de protectie si huse sunt available la noi pe piata? Multu!
Da, se gasesc multe accesorii de acest tip. Asta ar fi ultima problema. Toate telefoanele de top de la marile branduri, mai ales Samsung primesc simultan cu intrarea pe piata si accesorii. Rar se intampla sa nu ajunga si accesoriile in magazine.
Exista avantaje reale intre Note 10 si S10, pe langa cele specifice seriei note?
Nu chiar. Sunt mici diferente ce tin de upgrade-ul procesorului si al bateriei. Suporta incarcare foarte rapida cu incarcator de 45W, dar in rest sunt diferente minore.
Lipseste jack-ul audio :P Asta ar fi important la Note 10 Plus.
In cat timp se incarca prin wireless?
Cu un incarcator Wireless de 15W Samsung care se achizitioneaza separat ar dura aproximativ 1h si 50minute. Cam la fel de repede cum se incarcau prin fir generatiile anterioare.