Samsung Galaxy Camera 2 anuntata oficial !

Publicat pe 2 ian. 2014 - 21:10 de Mîrzac Iulian

Samsung Galaxy Camera 2

Revin la butoane si va transmit un calduros La Multi Ani odata cu acest nou an care nu poate fi decat mai bun daca ne propunem sa facem lucruri noi si sa ne imbunatatim calitatea vietii.

Samsung lanseaza astazi oficial Galaxy Camera 2 dupa ce anul trecut nu a reusit sa atraga foarte multi cumparatori cu aparatul lor foto cu sistem de operare Android care continea toate ingredientele unui device pentru incepatori care vor zoom, aplicatii multe, moduri multiple de fotografiere, efecte si posibilitatea de a inregistra pozitia geografica din locul in care s-a facut fotografia chiar si un touchscreen care se pare ca este preferat de anumite persoane. Totusi ce a lipsit din pachet a fost pretul care era mult prea mare pentru publicul tinta (3.000 lei in Romania la lansare).

Nu am avut-o la review insa am utilizat-o rapid de doua ori cand am avut ocazia si nu prea mi-a placut modul in care poate fi utilizata facand toate setarile prin intermediul touchscreen-ului. Butoanele fizice sunt mult mai utile. Doar ganditi-va ca e iarna si vreti sa o utilizati si cred ca va ajunge.

Noul Galaxy Camera 2 are un design retro asa ca nu va faceti griji probabil in 2 ani toate camerele vor avea design retro „pentru ca asta merge”. Cantareste mai putin ajungand la 280 grame de data asta. In interior gasim un senzor de imagine de 16.3 Megapixeli  cu acelasi numar de pixeli ca si primul model, tot un zoom de 21x. S-a schimbat partea de procesare acumulatorul si ecranul.

Galaxy Camera 2 va veni cu Android 4.3 preinstalat, un procesor quad-core la 1.6 GHz, 2GB RAM, 8GB memorie interna pentru stocarea datelor care va putea fi largita cu un card format microSD, si un acumulator de 2.000 mAh. Ecranul este un Super Clear Touch HD de 4.8 inch ca sa va incapa degetele pe ecran si sa vedeti pozele mai bine. Spun cei de la Samsung ca ecranul va fi mai bun decat AMOLED pentru vizualizare la lumina soarelui care stim ca este principalul inamic al ecranelor de orice fel.

Pretul oficial nu a fost publicat sau o data de lansare insa este pregatit pentru CES 2014. Noi ne asteptam sa vina cu acelasi pret ca si prima versiune tinand cont ca s-a facut doar un upgrade la viteza de procesare si acumulator.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: