Sony Xperia Z, ZL si ZR primesc update la Android 4.3

Publicat pe 23 dec. 2013 - 23:46 de Mîrzac Iulian

Sony Xperia Z

Sony Xperia Z1 si Xperia Z Ultra deja au primit update la Android 4.3 Jelly Bean si se pare ca producatorul isi tine promisiunea de a livra un nou update pentru mai multe device-uri. Sony publicase o lista prin toamna cu terminalele care ar putea primi update la Android 4.3. Printre telefoanele Sony Xperia Z, ZL si ZR esti si Sony Tablet Z. Dupa update versiunea softului instalat trebuie sa indice numarul urmator: 10.4.B.0.569.

Update-ul include Stamina Mode care este defapt versiunea noua a aplicatiei de administrare a consumului de energie care are si un redesign pentru interfata grafica, insa si noi functii utile pentru utilizator.

Project Butter este pricipalul motiv pentru care ar trebui sa va doriti acest update pentru ca ar trebui sa insemne viteza mai mare pentru device-ul tau. Pe langa asta Smart Social Camera este aditia care iti face telefonul si mai interesant permitandu-ti sa instalezi aplicatii speciale pentru camera foto care iti vor folosi atunci cand vrei sa faci fotografii cu diferite efecte.

Sony Themes este iarasi o noua functie adaugata telefoanelor din lista de mai sus. Va permite utilizatorilor sa isi upgradeze si sa instaleze noi design-uri pentru interfata grafica a telefonului mobil din Sony Select. Asta va insemna o personalizare mai mare si utilizare mai usoara.

Update-ul este posibil sa ajunga si in cateva saptamani la toti utilizatorii din lume. Avem nevoie de o confirmare oficiala pentru Romania si poate mai mult pana cand operatorii de telefonie mobila aproba update-ul pentru telefoanele lor blocate in retea.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: