Samsung da refresh Seriilor 3, 5, 9 si adauga doua modele bazate pe AMD Trinity

Publicat pe 16 iun. 2012 - 10:32 de Tita Mihai

Laptop-urilor din Seria 5 de la Samsung tocmai li s-au mai alaturat inca doua noi modele de 14 si 13.3 inci cu procesoare AMD Trinity. Insa aceastea nu sunt singurele noutati, mai devreme luna aceasta Samsung a decis sa improspateze modele din seriile 9, 5 si 3 intr-o mai mica sau mai mare masura. Astfel ca modele de 13 si 15 inci din seria 9 au primit in plus suport pentru Bluetooth 4.0 si au mai scazut in greutate ( ca tot e la moda sa slabesti vara ) si procesoare Ivy Bridge. Seria 5 primeste si ea procesoare Ivy Bridge de ultima generatie si suport pentru Bluetooth 4.0 si USB 3.0. Laptop-urile din Seria 3 care se adreseaza segmentului low-end nu a fost nici ea uitata, daca pana acum gaseam pe aceste modele procesoare Pentium, acum aceastea vin cu procesoare Sandy Bridge dual core.

Dupa cum spuneam mai sus Samsung adauga inca doua modele Seriei 5 bazate de aceasta data pe platforma AMD. Un laptop de 14 inci cu APU quad core A10-4655M si un model de 13.3 inci cu APU quad core A6-4455M. Modelul de 13.3 inci are o placa video separata AMD Radeon HD 7500G iar cel de 14 inci are placa video integrata, restul specificatiilor sunt asemanatoare cu modele bazate pe platforma Intel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: