Specificatiile noilor APU AMD Trinity

Publicat pe 15 iun. 2012 - 18:04 de Mîrzac Iulian

Intel si AMD au doua moduri complet diferite a ceea ce presupune lansarea celor mai bune procesoare ale lor. Intel a pornit cu ce a avut mai bun: seriile Core i5 si Core i7 Ivy Bridge, si deja la sfarsitul lunii se anunta si Core i3, in timp ce AMD Trinity a aparut mai intai pentru laptopuri luna trecuta iar procesoarele de Desktop Trinity inca nu se gasesc pe piata. Compania a confirmat insa unor publicatii straine ca lansarea noilor Trinity este in program si va avea loc undeva in Q3 al anului. Pana atunci insa AMD a facut publica si lista procesoarelor alaturi de specificatiile lor pe site-ul oficial.

Ce mai stim este ca producatorii deja primesc procesoare Trinity pentru asamplarea de Desktopuri: Acer, Asus si HP dar cel mai repede se spune ca All in One-urile vor aparea pe piata cu Trinity chiar pana la sfarsitul lui Iunie. Pana acum nu s-a auzit nimic insa de producatorii mai mici de placi de baza, asa ca momentan doar cei mari ne pregatesc sisteme cu Piledriver.

Ce vom putea observa momentan din seria de procesoare Trinity este ca toate sunt facute pentru socketul FM2 si 15 dintre ele vor fi deblocate (versiuni K) pentru overclocking.

Ce parere aveti de noile procesoare ? Le asteptati sau veti spune pas ?

AMD Trinity Specificatii

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: