Sa fie acesta iPhone 5 ? [zvon]

Publicat pe 30 iul. 2012 - 11:39 de Tita Mihai

Data de lansare a noului iPhone sau iPhone 5 cum vreti sa-i spuneti nu pare sa vina suficient de repede, probabil ca sunteti satuli de imagini si specificatii care se preteaza a fi adevarate despre device-ul de la Apple, insa recent au aparut imagini care par a fi mai aproape de adevar decat orice a aparut pana acum. In poze se poate vedea un model de iPhone un pic mai mare decat 4S cu cateva elemente de design diferite, cum ar fi amplasamentul camerei foto.

Nu exista deocamdata detalii hardware, sa faca Apple pasul spre nucleele quad core cu acest model ? iPhone 5 este probabil cel mai asteptat smartphone din istorie, chiar si dupa aparitia unui alt smarphone extrem de asteptat Samsung S3, toti se intrebau daca acesta se va compara cu iPhone 5. Oricum pana la ceva declaratii oficiale, poze precum acestea vor continua sa invadeze internetul, pentru ca orice stire despre iPhone 5 este foarte mediatizata si are mare cautare.

Sa fie acest design cel final ?

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: