Sony Yuga – specificatii si o prima imagine

Publicat pe 9 nov. 2012 - 18:01 de Mîrzac Iulian

Au mai aparut informatii pe Internet de curand despre un posibil telefon performant de la Sony insa astazi avem certificarea. Sony va veni cu un smartphone de 5inch pe piata, un monstru care cel mai probabil va fi lansat la CES Las Vegas 2013, este posibil designul sa sufere modificari pana atunci insa configuratia este asteptata sa fie ceva in genul: procesor quad-core Snapdragon S4, 2GB RAM, ecranul FullHD 1080p de 5″, o camera foto de 12 MP, are o configuratie comparabila cu LG Optimus G care acum este cel mai rapid smartphone LG insa Yuga va include si un microSD.

Momentan stim sigur ca acesta va fi un smartphone foarte puternic, chiar si Nexus 4 se incadreaza in categorie, dar speram ca Sony sa aduca si un design superb odata cu acest model practica destul de comuna pentru companie.

Nimic despre o perioada de lansare, dupa cum ziceam probabil la CES 2013 si nici despre pret. Revenim pe viitor cu detalii.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: