REVIEW Magic Mount – un suport auto magnetic serios

Publicat pe 5 oct. 2016 - 21:14 de Andrei Crisan
NOTĂ
 • Design
 • Utilitate
 • Rezistenta

Magic Mount

Sunt bărbat și nu sunt un șofer bun. Da, exist. Nu îmi place neapărat să conduc (fraier) și încerc să nu încurc traficul cu stângăcia mea (și mai fraier). Aș putea să vorbesc mult despre lucrurile care nu îmi plac la modul actual în care conduc, dar ideea principală e că nu îmi permit să fiu distras și că e indicat să fiu cât mai concentrat.

Acestea fiind spuse, pentru mine telefonul nu există când conduc, e în portbagaj pe silent, închis, cu bateria scoasă și cu cartela SIM în buzunarul din compartimentul secret din geanta iubitei mele care, credeți-mă, e ca o gaură de vierme. Cu toate astea, uneori e nevoie de telefon: indicații GPS, mailuri urgente, mesaje etc.

Spre norocul sau ghinionul meu, am primit un suport auto magnetic la review care m-a obligat să folosesc telefonul în timp ce conduc, primul meu gând: nasol.

Am fost chiar recent cu o prietenă în mașină (mașina ei), iar suportul ei de telefon mi-a creat o frică puternică, de ce? A pus frână și i-a căzut telefonul, ca lumea. Acum.. cât de des se întâmplă și câte modele incapabile există.. nu știu.

Tot ce știu e că acest suport, modelul Magic Mount Pro Dash/Window, a fost senzațional. În primul rând, sistemul de prindere al suportului funcționează perfect, e ușor de folosit și rezistent. Ventuza este moale și pe majoritatea suprafețelor în special pe geam nu vei fi nevoit să pui apă pentru fixarea pe parbriz.

Sistemul de susținere al telefonului pe bază de magneți este incredibil de simplu și eficient. În ciuda faptului că poate fi contraintuitiv să aproprii un magnet de telefon, de două săptămâni nu am avut nici o problemă, dar lăsați-mă să îmi organizez și să vă spun experiența mea:

 • Ambalajul – Nu am crezut că un ambalaj pentru un suport auto de telefon poate fi atât de inventiv, iar investiția în experiența utilizatorului se vede încă din primul contact cu produsul, un aspect plăcut și un mod ingenios de a demonstra puterea magneților, anume cutia este închisă prin magneți. Un singur cuvânt: SUPER!
 • Conținut – Primul lucru: Magneții, bine sigilați, sunt în număr de doi, unul de dimensiune mare (pentru tablete), iar celălalt versiunea mică (pentru telefoane), un suport făcut dintr-o bucată și un al doilea set de capac pe o altă culoare, astfel încât să îți poți personaliza suportul.
 • Primul Task – Ok, marketing bun, dar ce face pentru mine cu adevărat? Ține telefonu’? DA, ține telefonul. M-am urcat în mașină și m-am apucat să îl montez:

Desfac ambalajul, iau magnetul cel mic și îl lipesc de telefon (atenție, adeziv puternic de la 3M), mi-a luat ceva să îl dau jos pentru a trimite produsul înapoi), montez suportul într-un loc cât mai lipsit de aderență și mă duc în cel mai șmecher loc pentru a te da cu mașina, poligonul Ilioara.

Până acolo a rezistat bine, dar adevărul e că nici nu mă așteptam la altceva, am mers lin, încet, elegant, cât de cât. În schimb, în poligon m-am gândit să îl testez for real. L-am pus pe geam lângă mine și am accelerat după care frână bruscă, telefonul încă acolo. Repet mișcarea de vreo 3 ori și îmi spun că dacă pui 4 frâne bruște în decurs de 3 minute s-ar putea să fii în situația mea sau să fi dat de unul ca mine (lucru care implică să nu te uiți în telefon, căci e un periculos pe lângă).

Datorită susținerii pe baza magneților din neodim telefonul e foarte ușor de manevrat, poți tasta, lua telefonul, pune la loc telefonul fără niciun efort. Mai mult de atât, suportul asigură un unghi de 360 de grade, astfel încât montarea să fie potrivită pentru tine. Datorită ventuzei de prindere foarte performante îl poți prinde oriunde în mașină* și acest lucru asigură faptul că nu te va incomoda vreodată. De asemenea este compact și elegant, iar aspectul lui conferă mașinii un aer mult mai elegant.

Nu are sens să vă povestesc mai multe, ideea e că telefonul a stat în suport, fără probleme. Ca să conclud acest mini-review al suportului de telefon pentru automobile vreau să vă reamintesc punctual avantajele lui:

 • 2 magneți, adeziv puternic, subțiri, aspect plăcut și ușor de ascuns sub o husă dacă vă deranjează prezența lor pe spatele telefonului;
 • sistem de susținere a telefonului ergonomic, facil și ușor de utilizat;
 • sistem de prindere performant pe o varietate de suprafețe;
 • suport capabil de a oferi unghiul perfect de orientare.

… și să vă spun că nu e cazul să îl cumpărați pentru preț. Sigur veți găsi ceva mai ieftin, dar acest suport este unul calitativ, de lungă durată. Competiția nu se face mereu pe baza prețului. De fapt, e cel mai josnic mod de a concura cu cineva, reala valoare a produsului constă în calitate și în raportul calitate/preț.

Producătorul are o gamă variată de accesorii pentru telefoane, tablete și alte produse. Dacă nu cunoașteți produsele lor merită să vă familiarizați cu ele.

Despre Autor

Mă cheamă Andrei, dar nu mă duc de obicei. Am (18+√4) ani (sper ca se înțelege ca am făcut mate - info și mi-a folosit). În prezent sunt student la Marketing la A.S.E și la Informatică în cadrul UniBuc. Sunt curios, critic, îndrăzneț (sau tupeist pe românește) și nu în ultimul rând mai bun ca mine, în fiecare zi. Facebook

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

 1. Marius 07/09/2017 at 19:24 - Reply

  Cu ce îl putem da jos partea ce este pe telefon (adeziv)!?

Postează un comentariu: