Lansare noi smartphone-uri ASUS: Zenfone 3, Max, Ultra și Deluxe

Publicat pe 6 oct. 2016 - 13:34 de Mîrzac Iulian

img_4214

Ieri a fost o mare lansare pentru piața locală de smartphone-uri. Întreaga gamă ASUS Zenfone 3 a fost prezentată. Gama a fost reorganizată fiind eliminate modelele Selfie și Zoom  deoarece multe dintre tehnologii sunt integrate în actualele modele ce au fost lansate.

ZenFone 3 Deluxe

Este vârful gamei ZenFone 3 și iese în evidență prin designul impecabil. Grosimea este de doar 4.2 mm pe muchii, are spatele curbat pe laterale. Corpul este realizat dintr-un aliaj de aluminiu.

ZenFone 3 Deluxe are un ecran Super AMOLED de 5.7”, cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și acoperire de peste 100% NTSC, pentru redarea unor culori bogate și vibrante, chiar și atunci când este privit în lumină puternică. Primul impact cu acest telefon mi-a lasat impresia că are un ecran de foarte bună calitate.

Având o ramă foarte subțire, suprafața ecranului în raport cu dimensiunea telefonului este maximizată, rata display-carcasă fiind de 79%. Astfel, utilizatorii vor beneficia de un ecran mai mare într-o carcasă compactă. Visul utilizatorilor de smartphone este să folosească un telefon cu rama ecranului cât mai subțire.

ZenFone 3 Deluxe integrează un procesor puternic Qualcomm Snapdragon 821, grafică Adreno 530, un modem X12 LTE și 6GB memorie RAM, pentru a oferi cea mai bună performanță și conectivitate rapidă în aplicații intensive, jocuri și alte aplicații multimedia.

ZenFone 3 Deluxe ridică ștacheta în privința fotografierii cu mobilul, grație unei camere foto de 23MP dotate cu cel mai recent senzor de imagine Sony IMX318, cu lentile cu diafragmă largă f/2.0 și un sistem de stabilizare optică a imaginii pe patru axe, toate acestea pentru captarea unor cadre clare la rezoluție mare și fără zgomot, în aproape orice condiții de iluminare.

De asemenea, camera folosește un sistem pe trei axe de stabilizare electronică a imaginii pentru înregistrarea unor clipuri video 4K UHD și mai stabile decât până acum.

ZenFone 3 Deluxe folosește un senzor integrat pentru citirea amprentelor, poziționat în mod ideal pe spatele aparatului.

Tehnologia Quick Charge 3.0 reduce timpul necesar reîncărcării bateriei, iar portul reversibil USB 3.0 Type-C simplifică și mai mult alimentarea și conectarea cu alte dispozitive și accesorii.

ZenFone 3 Deluxe excelează și la capitolul audio, grație unui puternic difuzor cu cinci magneți și a unui amplificator inteligent NXP ce redă un sunet clar și bine definit, protejând totodată difuzorul. Atunci când ascultă la niște căști certificate, utilizatorii se vor putea bucura de un sunet la rezoluție înaltă (HRA), la o calitate de până la patru ori peste cea a unui CD.

ZenFone 3 – Agilitate, frumusețe și claritate

Laureat Computex 2016 D&I Award, ZenFone 3 este un smartphone echilibrat, cu un design premium, ce facilitează accesul majorității utilizatorilor la performanțele de top.

Construit în jurul unui display Super IPS+, cu diagonala de 5.2” sau 5.5”, rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și luminozitate de până la 600cd/mp, ZenFone 3 oferă o experiență vizuală incredibilă în aplicații, clipuri video și jocuri mobile. La fel și acest model m-a impresionat prin contrastul pe care ecranul îl oferă.

ZenFone 3 oferă un raport ecran-carcasă de 77,3%, pentru o arie cât mai mare de afișare încadrată într-un corp subțire și compact. Atât partea frontală, cât și spatele telefonului sunt acoperite cu sticlă rezistentă împotriva zgârieturilor, Corning Gorilla 2.5D, care face ca marginile telefonului să fie complet netede.

Telefonul ZenFone 3 este echipat cu o cameră foto de 16MP cu senzor de imagine Sony, stabilizare optică a imaginii (OIS) pe 4 axe și stabilizare electronică a imaginii (EIS) pe 3 axe pentru filmările video 4K. Telefonul este unul echilibrat însă include tehnologie nouă.

ZenFone 3 este primul telefon dotat cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 625 cu opt nuclee de procesare. Dispozitivul are conectivitate 802.11ac MU-MIMO Wi-Fi, grafică la nivel de PC și până la 4GB RAM, toate acestea pentru a putea dezvolta performanțe mobile de top cu eficiență îmbunătățită și autonomie energetică extinsă. ZenFone 3 oferă și un cititor de amprente poziționat tot pe spatele ecranului.

ZenFone 3 Ultra – Dezlănțuit, nelimitat, fără egal

ZenFone 3 Ultra este un smartphone creat special pentru iubitorii de multimedia. Ecranul său de 6.8” cu rezoluție Full HD (1920 x1080 pixeli) și acoperire cromatică 95% NTSC este un alt exemplu de ecran de smartphone bine realizat.

Este primul telefon din lume cu tehnologia exclusivă ASUS Tru2Life+ Video, care folosește un procesor de imagine de nivelul celor din televizoarele 4K UHD, pentru a optimiza fiecare pixel din fiecare cadru înainte să fie afișat, cu scopul obținerii unui contrast superior și a unei clarități de invidiat. Telefonul este imens dar sunt mulți fani de phablet-uri și poate dacă vrei să explorezi mai ușor paginile web și să vezi conținut multimedia atunci s-ar putea să îți fi găsit telefonul visurilor.

ZenFone 3 Ultra este primul smartphone din lume cu sunet virtual surround pe 7.1 canale cu DTS Headphone:X. ZenFone 3 Ultra are două difuzoare stereo puternice cu cinci magneți și un amplificator inteligent NXP prezent ca și pe celelalte smartphone-uri de mai sus inclusiv tehnologia HRA pentru căștile certificate.

ZenFone 3 Ultra beneficiază de o baterie de mare capacitate, 4600mAh, care îi conferă o autonomie ridicată și care se poate reîncărca rapid grație tehnologiei Quick Charge 3.0. Mai mult, ZenFone 3 Ultra poate fi folosit chiar și ca o baterie externă cu ieșire de 1,5 A pentru reîncărcarea altor dispozitive mobile.

ZenFone 3 Max – Baterie maximizată, frumusețe metalică

Noul ZenFone 3 Max continuă angajamentul predecesorului său, oferindu-i utilizatorului maximum de energie și o putere de calcul echilibrată. Designul metalic îi conferă un aspect premium, iar sticla rotunjită pe margini ajută la o prindere sigură și confortabilă. Pe spate, aparatul are un senzor de amprentă pentru deblocarea rapidă, în doar 0,3 secunde.

Telefonul are o baterie cu capacitate mare de 4130mAh, care îi oferă o autonomie de 30 de zile în standby. ZenFone 3 Max are și funcție de baterie externă, putând fi folosit la încărcarea altor dispozitive mobile rămase în pană de energie.


Prețul aproximativ pentru modelele Zenfone 3:

ZenFone 3 Max: 899 lei

ZenFone 3
ZE520KL: 1499 lei
ZE552KL: 1849 lei

ZenFone 3 Ultra: 2799 lei

ZenFone 3 Deluxe:
ZS570KL 6GB/64GB: 2999 lei
ZS570KL 6GB/256GB: 3349 lei

Poze de la eveniment

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: