P6 Quad – urmasul lui Stony cu procesor mai bun

Publicat pe 6 iun. 2013 - 0:42 de Mîrzac Iulian

P6 Quad

Allview revine cu un upgrade la smartphone-ul sau de top (P6 Stony) care acum va veni cu un procesor usor mai rapid: un quad-core la 1.2 GHz. Quad-Core evident ca nu inseamna putere dubla fata de dual-core, am sa mai repetam asta din cand in cand ca sa nu cream impresii gresite insa nucleele de procesoare sunt mai rapide, iar acum ai doua threaduri de procesare in plus, deci eficienta mai mare o veti obtine in rularea mai multor aplicatii simultan.

Telefoanele Allview sunt recunoscute pentru avantajele lor: pretul si suportul dual-sim compania de la Brasov lansand consecutiv chiar si de la o luna la alta produse unul dupa altul incercand sa atraga cat mai multi clienti bazandu-se pe aceste doua mari avantaje.

Nu am mai avut ultimele telefoane Allview la test insa le-am mai utilizat de la amici/colegi care si-au luat si sunt produse ok tinand cont ca incearca sa ofere si un pret destul de scazut.

P6 Quad are o camera foto cu senzor foto de 8Megapixeli capabila de imagini HDR si sa si filmeze la o rezolutie fullhd 1080p dupa cum anunta brasovenii. Include si o functie timelapse si de fotografiere in rafala pentru cei mai creativi. Ecranul este Super AMOLED cu rezolutie HD si are o dimensiune de 4.65″, o dimensiune normala in ziua de astazi pentru smartphone-uri. Va veni cu Android Jelly Bean preinstalat.

Am ramas placut surprins cand am citit ca l-au lansat cu un modul 3G cu viteza mai mare, lumea se cam saturase de 7.8 Mbps sau 14.4 Mbps asa ca acum integreaza un modul care ne arata ca este capabil sa atinga viteze de 21.6 Mbps care in transferul real de date nu putem sti cat inseamna exact pana nu testam, insa tinand cont de cum telefoanele cu 7.8 Mbps si 14.4 Mbps se misca acesta ar trebui sa incarce orice pagina web in cateva secunde (in functie de reteaua de telefonie mobila).

Dimensiunile se incadreaza in urmatoarele valori: 135x70x8,6 mm iar greutate este de 132g.

Allview va comercializa smartphone-ul la preturi de 1.499 Lei un pret destul de mare dar care pare a fi motivat privind specificatiile, poate gasim un terminal si pentru un test pe viitor.

Voi ce parere aveti despre Allview P6 Quad ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: