Reducerile de dinainte de Black Friday 2020!

Publicat pe 16 oct. 2020 - 23:18 de Mîrzac Iulian

Pe 13 Noiembrie eMAG a anunțat că organizează Black Friday (momentan au Online Shopping Days), dar cum poate ați mai văzut pe Internet comercianții nu stau cu mâinile în sân și așteaptă ziua de Black Friday ci încearcă să convingă clienții că au oferte foarte bune care merită toată atenția lor.

Cele 3 Campanii mi-au sărit în ochi momentan de la eMAG, F64 și Flanco. N-am mai căutat și alți comercianți. Sunt sigur că nu sunt singurii, dar aici cred că sunt oferte bune așa că vi le-am împărtășit.

eMAG – Online Shopping Days

Ține până la miezul nopții astăzi deci nu mai ai mult!

F64 – Black Friday Pro

Ține doar acest Weekend: 16-18 Octombrie! Deci este important să te gândești dacă vrei să îți faci upgrade la camera foto, obiective, sau poate vrei să intri în lumea fotografiei.

Au oferte la Aparate Foto, Obiective, Accesori Studio, Drone, Memorii, Trepiede sau alte lucruri pe tema foto – video.

DJI Mavic 2 Zoom – 4.799 Lei are un preț mai mic (din cele pe care le mai urmăream, dar la accesorii de genul Lumină, Trepiede sunt oferte bune!

Flanco

Aceasta este poate cea mai palpabilă dintre oferte! Până pe 20 Octombrie primești reducere de 10% dacă achiziționezi un produs care este pe stoc (deci nu la comandă sau cu alt status) sau mai multe produse care cumulat fac minimum 2.000 lei.

Dacă ai de gând să schimbi un aparat electrocasnic mare, sau aveai în plan oricum o achiziție de genul Laptop, PC, TV, etc.

Condițiile din nou:

  • doar produse cu status ”pe stoc
  • doar dacă comanda totală valorează peste 2.000 lei
  • doar pentru comenzi plătite cu cardul de debit sau card în rate

Exemple de oferte faine:

Dacă vezi o ofertă foarte bună trimite-o în comentarii!

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: