Primul tablet pc cu webOS – HP TouchPad

Publicat pe 12 feb. 2011 - 19:04 de Tita Mihai

HP a confirmat oficial ca va introduce pe piata primul  tablet pc cu webOS, aceasta se va numi HP TouchPad si va avea 725 de grame si un display de 9.7 inci cu rezolutia de 1024 x 768 pixeli. HP va lansa versiuni ale tablet pc-ului cu WiFi dar si 3G si 4G. Tablet pc-ul de doar  13 milimetri grosime, va avea un procesor dual core de 1.2 Ghz, 512 Mb Ram si 16 Gb sau 32 Gb spatiu de stocare in functie de model. Ca si conectivitate tableta va avea Bluetooth 2.1 si WiFi 802.11 b/g/n, iar pe langa aceastea HP TouchPad va incorpora si un compas,  un accelerometru dar si un giroscop.
HP spune ca aceast tablet pc este primul din familia TouchPad, dand de inteles ca va mai scoate device-uri asemanatoare in viitorul apropiat. HP a scos si o serie de accesorii pentru tablet pc-ul sau cum ar fi: tastatura, un stand pentru suport, husa si o statie de docking Touchstone pentru incarcare wireless.  Desi webOS nu are prea multe aplicatii realizate special pentru el, pentru TouchPad se vor lansa aplicatii de prima mana, cum ar fi popularul joc Angry Birds si aplicatiile binecunoscute, Facebook, Last.fm,  NBA si Time Magazine. Odata lansarea HP TouchPad, HP a anuntat ca lanseaza si doua noi smartphone-uri, acestea sunt HP Veer si  HP Pre3.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: