Prestigio lanseaza primele lor smartphone-uri in Romania !

Publicat pe 5 dec. 2012 - 19:13 de Mîrzac Iulian

Astazi compania Prestigio producatoare de tablete, LCD-uri,  GPS-uri, camere video pentru masina, periferice PC, rucsaci laptop, hdd-uri externe si memorii flash anunta introducerea pe piata a trei noi smartphone-uri ieftine cu Android 4.0. Seria numita Multiphone include un telefon dde 3.5 ” unul de mijloc cu ecran 4″ si telefonul cel mai mare de 4.3″.

Telefoanele vin cu Android 2.3 sau 4.0 preinstalat, GPS, sunt dual-sim Standby. Dan Dragomir de la Computerblog.ro care a prezentat cele trei telefoane la evenimentul de lansare si care a avut telefoanele pentru testare inainte de lansare a spus ca sunt printre putinele telefoane de buget la care nu a intalnit bug-uri.

Am butonat rapid Prestigio Multiphone 4300 si dupa cum o sa vedeti si in videoclipul facut la lansare se descurca extraordinar de bine pe sistemul de operare Android 4.0, designul este destul de placut tinand cont de pretul de comercializare, compania pare sa ofere produse mai bune fata de alti producatori prezenti pe piata din Romania in special in comparatie cu producatorii autohtoni.

Avantajele produselor Prestigio

  • ofera pe tabletele MultiPad update-uri la soft si la sistemul de operare OTA (Over the Air)
  • incearca sa ofere o solutie ieftina out of the box, avand preinstalate cateva aplicatii utile, precum: o aplicatie office, un antivirus, jocuri, etc.
  • brandul Prestigio incearca sa aduca utilizatorilor care nu au bani pentru a plati pentru tablete mai scumpe sau nu vor
  • carti electronice si in limba romana

Multiphone 3500 DUO – 449 Lei

Telefon Dual Sim cu ecran LCD de 3.5″, procesor Qualcomm tactat la 1GHz si 256 RAM, cu camera foto principala de 2Mpx, acumulator de 1400 mAh, Android Gingerbread 2.3.

Multiphone 4040 DUO – 679 Lei

Telefon Dual Sim cu ecran LCD de 4″, procesor Cortex A9 tactat la 1GHz si 512 RAM, cu camera foto principala de 3.2Mpx cu Autofocus, acumulator de 1400 mAh, Android 4.0.

Multiphone 4300 DUO – 799 Lei

Telefon Dual Sim cu ecran IPS de 4.3″, procesor Cortex A9 tactat la 1GHz si 512 RAM, cu camera foto principala de 5Mpx cu Autofocus, acumulator de 1500 mAh, Android 4.0.

Prestigio

Imagini eveniment

Multiphone 4300 scurt Demo

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: