Prestigio lansează pe piață o brățară de fitness

Publicat pe 12 iun. 2014 - 23:41 de Mîrzac Iulian

Smart Pedometer

Prestigio lansează în trend cu multe alte companii mai multe produse ce țin de sănătatea individului printre care și un pedometru. Nu doar înregistrează pasii și descarci datele prin USB cu toate ca se poate conecta și încărca în același timp la USB, el se poate conecta la smartphone prin bluetooth.

Aplicația Family Health Compass are o gama variata de funcții. Datele pot fi primite, păstrate și analizate de dispozitivul mobil. Aplicatia pentru iOS este deja disponibila pe AppStore, iar varianta pe Android va fi disponibila începând cu trimestrul al treilea 2014. Pentru a folosi întreaga capacitate a aplicației Family Health Compass trebuie să folosești și celelalte produse lansate de Prestigio pentru măsurarea masei corporale, sau cel pentru măsurarea tensiunii arteriale.

Aplicația poate măsura greutatea, indicele de masa corporala (IMC), procentul de apă, tensiunea arteriala, bătăile inimii, dar și caloriile consumate și numărul de pași.

“Dezvoltarea acestei noi linii de produse este încă o dovada a eforturilor Prestigio de a aduce produse noi și inovatoare pentru a ușura activitatea de zi cu zi a consumatorilor și a urma cele mai noi trenduri” a declarat Yuri Antoshkin, General Manager Prestigio EMEA.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: