Asus Fonepad Note primul concurent pentru Galaxy Note 2 [Computex]

Publicat pe 6 iun. 2013 - 21:05 de Benţalo Roman

Asus-Fonepad-Note-FHD-6_2

ASUS este una dintre puținele companii care poate arăta creștere în piața de computere. Împreună cu calculatoarele și tablete hibride ASUS a lansat la Computex 2013  un nou smartphone FonePad Note FHD 6, care este un concurent direct al Samsung Galaxy Note 2.

Noul smartphone sau tabletă (cum vreți voi) este echipată cu un ecran cu o diagonală de 6 inch touchscreen de tip IPS Super+ cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli (o luminozitate care atinge 450 nits) și suport pentru creionul digital. Inima dispozitivului este un procesor Atom Z2560 dual-core (1,6 GHz) din familia Clover Trail + RAM ca și la competiție de 2 GB. De asemenea este demnă de remarcat prezența camerelor principale și frontale  de 8, respectiv 1.2 megapixeli. Capacitatea bateriei este de 3200mAh. Fonepad-ul suportă tehnologia HSPA + cu transfer de date de 42 Mbps.

asus-fonepad-note

Pachetul include un creion digital, dar producătorul taiwanez a decis să nu dezvăluie informații cu privire la soft-ul special proiectat pentru a optimiza lucrul cu creionul. Cu toate acestea, data și costul eliberarii pe piață a FonePad Note FHD 6  rămâne de asemenea un mister, dar speram la un pret tot mai mic ca al competitiei.

Va fi interesant acest terminal mobil, dupa ce ASUS ne-a incantat la inceputul acestui an cu Asus Fonepad tableta de 7 inch care este aproape identica ca Nexus 7 dar care are un pret mai mic, modul 3G integrat si slot microSD.

Despre Autor

Sunt un baiat pasionat de aproape tot ce inseamna IT . Scriu la ITnewz.ro in principiu in categoria Cum sa... diverse tutoriale, dar voi aborda si alte genrui de subiecte in curand. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: