Orange va lansa cel mai mic modem USB din lume…

Publicat pe 21 dec. 2007 - 0:38 de Mîrzac Iulian

Orange va lansa din 20 decembrie cel mai mic modem USB din lume care va fi disponibil exclusiv in urmatoarele doua luni clientilor „Business Everywhere” din Romania, Franta, Spania si Marea Britanie, urmate de Slovacia, Elvetia si Polonia

Potrivit Wall- Street, Orange va lansa cel mai mic modem USB din lume „Pana la sfarsitul acestui an, Orange va avea peste un milion de clienti Business Everywhere si Internet Everywhere in Europa” a declarat vicepresedintele executiv alOrange Business Solutions, Philippe Bernard.

Noul modem USB ICON225 „connect-and-go” are 6,3 cm lungime si 2,6 cm latime si prezinta capacitati de broadband mobil imbunatatite, oferind clientilor Orange acces rapid la Internet, e-mail, informatii de calatorie si afaceri.

Aplicatia Business Everywhere este preinstalata pe dispozitivul miniatural, ea putand fi incarcata de utilizatori prin conectarea modemului USB ICON225 de la Orange la portul USB al unui PC sau laptop fara a mai fi necesara instalarea acesteia de pe CD-uri.

Ziua adauga ca utilizand noua versiune Business Everywhere 8, integrata in modemul USB ICON225, clientii se pot conecta la reteaua Wi-Fi locala sau pot selecta automat cea mai rapida conexiune disponibila, indiferent de locatia lor in reteaua Orange. Gama Orange de tehnologii de retea broadband mobil include EDGE, 3G si 3GA (cu viteze de download pana la 7,2 Mbps in mai multe zone din Bucuresti) si HSUPA (cu viteze de upload de pana la 1,46 Mbps).

Operatorul de telefonie mobila Orange Romania, parte a grupului France Telecom estimeaza ca va incheia anul 2007 cu venituri de 1,2 miliarde euro, in crestere cu 11% fata de anul trecut. La finalul lui septembrie compania a ajuns la 9,31 milioane de clienti.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: