Consola portabila de la Archos ajunge in Marea Britanie

Publicat pe 12 dec. 2012 - 18:25 de Mîrzac Iulian

Archos Gamepad

Avem vesti bune pentru gameri, consola portabila care a facut destul de multa valva anul acesta ajunge pe piata din Europa, mai exact in Marea Britanie la pretul de 130£. Tableta incearca sa ofere o solutie versatila intre o tableta si o consola gaming. Are un ecran de 7″ cu rezolutie 1024×600 pixeli, procesor dual core ARM CORTEX A9 tactat la 1.6GHz, GPU quad-core Mali 400 MP cu suport OpenGL 2.0. Tableta poate fi achizitionata de pe site-ul oficial Archos si se zvoneste ca stocul initial deja s-a epuizat, urmatorul stoc fiind programat pentru 18 Decembrie.

Dupa cum vedeti si in imagine consola nu imita indeaproape o tableta (tinand cont ca are Android 4.1)  are incorporate si mai multe butoane fizice cum au consolele de gaming obisnuite. Tinand cont de zecile de jocuri disponibile in Google Play la preturi destul de scazute s-ar putea sa aiba succes aceasta solutie, si cand vorbesc de jocuri, ma refer la jocuri serioase 3D de actiune, curse de masini cu grafica, dinamica si interactivitate apropiata de alte console portabile de la Sony/Nintendo.

Sursa

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: