Încălțările cu display E-Ink. Viitorul este aici!

Publicat pe 14 dec. 2015 - 9:21 de Mîrzac Iulian

ShiftWear

Ce vedeți în imaginea de mai sus și ce veți putea vedea și în videoclipul de la sfârșitul articolului este o încălțăminte cu ecran color cu cerneală electronica sau e-ink cum mai este comunicat de brand-uri și publicațiile de specialitate.

Era și timpul. Am ajuns în 2015 anul în care Marty McFly din filmul Back to The Future ajunge și se minunează de tehnologia pe care o aveau la dispoziție oamenii acelor timpuri. Hoverboard-ul și adidașii care se leagă singuri, au fost bifați. Aceștia nu cred că apar în film, dar sunt pe aceeași idee. ShiftWear cum sunt denumiți îți permit pe suprafața ecranului să schimbi ce se afișează printr-o aplicație de telefon.

Nu vreau să distrug ideea acestor adidași însă sunt curios cum se comportă la stres, pentru că scopul lor va rămâne mersul confortabil. De autonomie nu-mi fac deloc probleme, pentru că e-ink nu consumă energie electrică decât atunci când se schimbă imaginea afișată.

Dacă vă doriți încălțările aflați că puteți intra pe IndieGoGo să susțineți proiectul și de unde pot fi chiar precomandați cum se întâmplă de mult pe site-urile de crowdfunding. Deja au depășit suma minimă pentru a începe producția, așteptăm primele impresii după ce ajung în viitor pe mâinile utilizatorilor.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: