Nou MP3 player Walkman sport rezistent la apă și praf

Publicat pe 5 mai 2017 - 8:57 de Mîrzac Iulian

De când nu ați mai auzit de Walkman ? Cu toate că poate nu mai este așa de mediatizat veți găsi o gamă mărișoară de produse sub brandul Walkman.

Walkman Sony WS620 este un nou MP3 player sub formă de căști rezistente la praf și apă special creat pentru sportivi. Nu vei mai purta grija că se va strica din cauza transpirației, apei (dacă înoți), prafului, sau șocurilor pe care le-ar putea îndura gadgetul.

Seria WS620 vine în două modele NW-WS623 (4GB) și NW-WS625 (16GB). Pe lângă rezistența la apă și praf device-ul rezistă la temperatur ide -5º și 45º Celsius. Este certificat IPX6X și asta înseamnă că poți și înota la adâncime de maximum 2 metri timp de 30 de minute.

Designul și materialele utilizate aduc un confort foarte mare comparativ cu căști tradiționale pentru sport. În timpul mișcărilor bruște acesta va rămâne pe poziție indiferent de sportul practicat. Produsul va fi disponibil în culorile negru, albastru, galben lime sau alb-cenușiu.

Pentru o siguranță mare vei putea alege dacă să auzi sau nu sunetele ambientale (pentru a reduce riscul de accidentare – în parc sau alte locuri aglomerate).

Mp3 player-ul se încarcă rapid (aproximativ 1.5h) iar după doar 3 minute de încărcare poți asculta 60 de minute de muzică (la compresie standard 128 kbps). Autonomia poate atinge 12h, timp suficient pentru a asculta mai multe zile la rând când te antrenezi.

Se poate conecta chiar și la telefon și are o telecomandă proprie care o poți utiliza pe deget ca în imaginile de mai jos. Walkman-ul WS620 va fi disponibil în România începând cu luna iunie. Verifică disponibilitatea.

Specificații tehnice

Nume model NW-WS623/WS625
Memorie internă NW-WS623 4GB

NW-WS625 16GB

Culori disponibile NW-WS623 Blue, Lime Yellow, Grayish White

NW-WS625 Black

Format audio compatibil MP3; WMA (Non-DRM); AAC (Non-DRM); FLAC; Linear PCM
Rezistență la apă IP65/IP68 (IEC 60529) sau echivalent
Bluetooth® da
NFC da
Microfon da
Efecte audio Dynamic Normalizer
Autonomie muzică 12 ore (MP3 128kbps, Ambient Sound Mode Off)

10 ore (Linear PCM 1411kbps, Ambient Sound Mode Off)

4 ore (Bluetooth Playback, Ambient Sound Mode Off)

Timp pentru încărcare Aprox. 1.5 ore
Quick charge O încărcare de aprox. 3 minute oferă aprox. 60 minute de utilizare
Masă Aprox. 32g
Accesorii Remote Commander (NW-WS625 only) / USB Cradle / USB Cable / Earbuds (1 set) / Swimming Earbuds (1 set)/Adjustment band / Startup Guide

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Fanica 05/05/2017 at 13:37 - Reply

    Arata foarte bine, par durabile. Ma bucur sa vad reaparitia marcii Walkman.

Postează un comentariu: