Notați ziua de 2 iunie în calendar – WWDC14

Publicat pe 30 mai 2014 - 0:02 de Mîrzac Iulian

WWDC 2014

Acesta ar putea fi unul din momentele istorice ale gigantului din Cupertino, California în care ar prezenta produse inovatoare. Evenimentul începe pe 2 Iunie la ora 10:00 ora din Cupertino, adică ora 20:00 pentru Romania. Din ce am găsit pe Internet evenimentul va fi transmis pe Internet cu excepția să folosești Safari (iOS sau pe Desktop). Evenimentul ține două ore, și din zvonurile strânse de pe Internet se pare că vor prezenta noile funcții pe care iOS 8 le va integra pe device-urile mobile Apple, există zvonuri despre iWatch un accesoriu de mână inteligent, un nou Mac OSX.

Sunt tot felul de așteptări din partea fanilor: MacBook Air cu ecran Retina, mai există zvonuri și legate de un nou Apple TV, dar Luni vom afla despre ce este vorba nu mai este mult. Desigur pentru programatori evenimentul se va desfășura pe mai multe zile pentru că în fond evenimentul este pentru cei care vor aduce la viață hardware-ul și OS-ul creat de Apple cu ajutorul aplicațiilor pe care le vor crea.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: