Serviciul Yahoo Mail primeste un nou design pe toate platformele !

Publicat pe 11 dec. 2012 - 19:06 de Mîrzac Iulian

Putine schimbari au venit din partea Yahoo pentru popularul sau serviciu de e-mail: Yahoo Mail in ultimii ani. S-a incercat un redesign cu functii care nu au reusit sa atraga prea multe priviri, totusi interfata nu oferea ce se doreste cel mai mult si anume: timp de raspuns mic si simplitate. Emailul fiind si cel mai utilizat mod de comunicare intre angajatii companiilor din intreaga lume si nu in ultimul rand si intre oameni este clar Yahoo trebuia sa faca ceva rapid in privinta asta.

Ieri intr-un articol pe blogul oficial al lui  Yahoo – Marissa Mayer, noul CEO al companiei si fosta angajata la Google din 1999 pana acum, a dat publicitatii noile modificari pentru interfata grafica a clientului de e-mail pentru varianta Windows 8, pentru varianta Web,  dar si pentru platformele mobile iPhone si Android.

 In articol Marissa spune clar de importanta vocilor utilizatorilor care au spus ce nu le convine la Yahoo Mail. Se doreste o logare rapida, comunicare rapida cu persoana pe care aveti de gand sa o contactati, si sa va vedeti de treaba dupa asta, nu sa fiti distrasi de diferite elemente grafice care nu sunt necesare.

Noua interfata promite timp de raspuns rapid, inbox-ul este acum mai intuitiv si se poate naviga mult mai simplu prin contul de e-mail. Din ce observam in noul design interfata a fost mult curatata, este o bara in stanga cu folderele si tot ce contine o casuta de email plus calendar, contacte si notite, deasupra o bara de meniu, si cam atat. Variantele de mobil aduc a interfata Facebook mobile, cel putin bara de sus, ecranul fiind umplut in rest de mesajele de e-mail.

Sunt dragute noile interfete dar sa le vedem in actiune. Zilele urmatoare toate conturile de Yahoo Mail in varianta Web vor putea testa designul cel nou, iar variantele de mobil pot fi deja downloadate: Yahoo Mail pentru iPhone si Yahoo Mail pentru Android.

Ce parere aveti de noul design Yahoo Mail !?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. sorin 13/12/2012 at 11:15 - Reply

    Sunt dragute noile interfete ,dar sa vedem ce randament au.

Postează un comentariu: