Nokia Lumia „Catwalk” in lumina reflectoarelor [Zvon]

Publicat pe 20 apr. 2013 - 10:40 de Mîrzac Iulian

Catwalk

Mult asteptatul Nokia Lumia „Catwalk” cum a fost denumit smartphone-ul cu carcasa de aluminiu a fost dezvaluit putem spune. S-ar parea ca informatiile sunt confirmate de mai multe surse straine, dar ce nu se stie exact este daca imaginile de mai sus sunt cu produsul final sau doar ale unuia dintre prototipuri. Se aseamana cu modelele Lumia lansate in trecut si din imagini putem observa ca design-ul este construit dintr-o combinatie intre policarbonat-ul prezent pe telefoanele Lumia 920, Lumia 820 si rama care pare a fi de aluminiu.

Se pot observa porturi precum cel audio 3.5mm, unul care pare a fi miniHDMI, slotul microSIM, iar pe spate camera are o proeminenta mica care ne poate duce cu gandul la un senzor mai mare precum la PureView 808. Configuratia se prezinta in felul urmator: ecran de 4.5 inch,procesor dual core 1.5GHz, memorie interna de stocare 16GB, acumulatorul ar fi frumos sa fie adevarat are 2,000 mAh si camera foto s-ar zvoni ca are 8.7Megapixeli si blit LED.

Nokia deja a anuntat vanzari bune pe telefoanele Lumia, usor compania pare sa-si mai revina.

Sursa prin WPcentral

Catwalk 2

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: