Toshiba ne aduce cele mai rapide carduri SDHC

Publicat pe 18 mart. 2012 - 9:10 de Mîrzac Iulian

Toshiba anunta o noua serie de carduri de memorie flash profesionale in format SDXC si SDHC denumita EXCERIA. Noua serie vor avea  cele mai mari viteze de citire si de scriere de pe piata. Cardurile vor fi disponibile in Japonia din Aprilie apoi urmand sa fie disponibile si in restul lumii. Cardurile vor fi compatibile cu standardul UHS-1 v.3, iar vitezele minime de scriere vor fi compatibile cu Clasele 1-10. Seria Exceria va fi impartita in trei categorii: Exceria 1, Exceria 2 si Exceria HD.

Exceria 1 va atinge vitezele de transfer cele mai mari cu un maximum la citire de 95 MB/s si de scriere de 90MB/s. Exceria 2 va avea citirea la 95MB/s iar scrierea va atinge un maximum de 60MB/s. Ultima versiune si cea mai slaba Exceria HD va atinge viteze de citire de 90MB/s iar pentru scriere 30 MB/s.

Pana in vara deci sa ne asteptam la noile carduri si in Romania.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: