Nokia Live View

Publicat pe 15 iul. 2011 - 16:31 de Mîrzac Iulian

Nokia intra “in rand cu lumea” si aduce utilizatorilor sai de smartphone-uri o aplicatie care foloseste Augmented Reality. Nokia Live View este o aplicatie pentru telefoanele mobile cu Symbian v3 care se foloseste de camera foto, internet,  si de senzorii interni pentru a va indica diferite locatii din imprejurimi.

Veti putea selecta diferite layere sa zicem doar restaurante, cluburi, puburi, etc. Cu alte cuvinte telefonul va deveni o „fereastra” in care vor aparea informatii despre lumea reala.

Dupa ce veti gasi locul preferat, sau ati gasit recomandari bune despre acea locatie, aplicatia va poate directiona cum sa ajungeti acolo cu masina sau pe jos prin intermediul Ovi Maps.

Se poate testa accesand acest link si apasati Try it Now.

Nokia Live View permite ca locatiile vizitate sa fie share-uite cu toata lumea sau doar anumitor persoane.

Nokia Live View

Vedeti videoclipul de mai jos, in care este demonstrata mai clar utilitatea acesteia.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. tuclouds 29/07/2011 at 23:12 - Reply

    Cosmin, eu nu prea cred ca functioneaza si in Romania, in orasele mici nici atat. Nu stiu cate repere vede pentru RO

  2. cosmin 21/07/2011 at 10:32 - Reply

    Nokia Live View este noul browser de realitate augmentată, o modalitate cu totul nouă pentru noi de a descoperi locuri interesante în jurul nostru.Mi se pare foarte util mai ales pentru cei care vor sa experimenteze lucruri noi.

Postează un comentariu: