Nokia Cinemagraph si Smart Shoot – Demonstratie

Publicat pe 9 ian. 2013 - 9:26 de Mîrzac Iulian

Nokia Cinemagraph

Nokia a lansat un videoclip demonstrativ pentru noile sale functii ce vor fi prezente in majoritatea smartphone-urilor ce vor fi lansate anul acesta cu sistemul de operare Windows Phone si deja prezente pe telefoanele Nokia 820 si Nokia 920. Functiile Nokia Cinemagraph si Smart Shoot nu sunt noi in domeniul telefoniei mobile, fiind prezente in aplicatii auxiliare pe iOS, Android, etc. insa Nokia le simplifica si le integreaza in telefon direct fara sa mai ai nevoie sa mai downloadezi altceva.

Cinemagraph e functia cu ajutorul careia vei putea crea imagini statice cu anumite zone din fotografie in miscare care de regula iti lasa impresia ca poate continua la infinit. Cu Smart Shoot poti inlocui figura unei persoane din fotografie cu altele surprinse in momentul in care faci fotografia, asa daca nu-ti place zambetul sau ai fost prins cu ochii inchisi selectezi chipul si alegi dintre cele disponibile.

Videoclipul de mai jos va arata exact cum functioneaza cele doua.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: