Cine se mai aștepta ca în 2017 când toată lumea se bate să aducă cele mai mari ecrane, cele mai rapide configurații și cea mai noua tehnologie pe smartphone-urile de top Nokia să relanseze un vechi model de telefon?
Defapt asta este și strategia de PR: să atragă atenția vechilor utilizatori de telefoane Nokia sau de 3310 și toată lumea să vorbească despre asta și într-un final să audă și de relansarea brandului Nokia, care deja este în desfășurare de câteva luni și de care sunt convins că nu s-a auzit încă până în cătunele din vârful munților.
Toți utilizatorii de telefoane au rămas impresionați de autonomia mare, rezistența la șocuri, la apă (cu toate că nu era trecută în specificații lui Nokia 3310 atunci când a apărut prima dată), de puterea antenei și alte lucruri ce țin de experiența de utilizare și eficiență.
Dacă mă întrebați pe mine sunt foarte sceptic privind acest nou model: în primul rând pentru că o cu totul altă companie produce telefonul, este livrat ca telefon ieftin și s-au schimbat angajații companiei și consider că este greu să faci un remake bun.
Acest model va rezista 22 ore pentru convorbiri, iar timpul de standby va fi de maximum 25 de zile. Bineînțeles că nu include cine știe ce tehnologie nouă. Doar câteva upgrade-uri care arată că este un telefon lansat în 2017: are un ecran color de 2.4 inch, 320 x 240 pixeli și o cameră foto de 2MP.
Conexiunea la rețea se realizează doar prin 2G, va fi disponibil în single SIM și dual SIM și va include un audio jack !
Nokia 3310 va fi disponibil începând cu al doilea trimestru al anului la un preț de aproximativ 50 de Euro.
Îl veți putea folosi fie pe post de telefonul numărul 2 fie de către utilizatorii care au nevoie doar de un telefon simplu cu autonomie foarte mare.
Un comentariu
Daca trebuie incarcat Nokia 3310 nu are cum sa fie un succes. Fara procesor puternic 3g si si functii complexe dar sa nu mai necesite incarcare dupa modelul descris mai jos.
Ecran ca la calculatoarele de birou, fara lumina verde (calculatoarele de birou au display foarte vizibilv si nu au iluminare), antena interna taiata cu laser in functie de frecventa, fara functie speaker (sa se auda doar cand este aproape de ureche nu in toata camera, la inceput asa erau si nu se plangea nimeni) alimentare din panou solar sa nu trebuiasca dus nicio data la priza ar fi cu siguranta un succes. Pentru urgente, drumetii, zone izolate, in masina ca sa poti chema pe cineva in caz ca se strica.
Unele telefoane recomanda folosirea 2g pentru economisire energie. Este vorba sa se renunte la 2 g.
Microfoanele dau curent cand este zgomot.
Pentru realizarea proiectului si alte surse de energie acceseaza policam.ro