Noi screenshot-uri oficiale din GTA 5

Publicat pe 13 iul. 2012 - 11:29 de Tita Mihai

Incet incet screenshot-uri din GTA 5 incep sa apara, pe site-ul oficial al celor de la Rockstar au aparut  inca doua noi screenshot-uri cu noul joc open world din celebra serie. Programat sa apara candva pe la sfarsitul anului, asta daca nu intervin probleme, cum vad ca e la moda acum la titlurile serioase din gaming. Seria GTA nu a dezamagit pana acum adica cel putin pe mine nu m-a dezamagit, exceptand probleme legate de portare si alte cateva chestii, ultimul joc din serie a ridicat stacheta in materie de jocuri open world si a primit numai laude cel putin pe console, dar de fapt nici pe PC nu a dus lipsa de ele, pacat de portare. 

GTA 5 aproape sigur o sa rupa din nou gura targului si o stabileasca noi recorduri de vanzari chiar daca are competitie serioasa. Pana acum in afara de un screenshot ici colo si un trailer oficial cei de la Rockstar au fost foarte zgarciti in detalii despre joc. Un reprezentant al Rockstar a precizat ca ei nu se zgarcesc in detalii despre noul joc pentru a enerva sau frustra jucatorii ci tocmai dimpotriva, pentru a se asigura ca ofera informatii 100 % corecte si pentru ca utilizatorii sa aiba cat mai multe de descoperit singuri atunci cand jocul va fi lansat.

Oficialul Rockstar a tinut sa mai precizeze ca nu vom vedea alte trailere sau imagini noi din joc prea curand.

VIDEO

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. las artes 13/07/2012 at 20:56 - Reply

    Ubisoft a lansat primul trailer pentru Assasin’s Creed III. De asemenea, producătorul a pus la dispoziție câteva screenshot-uri și alte detalii legate de jocul care umează să fie lansat.

Postează un comentariu: