Nexus 6 ar putea fi construit în parteneriat cu LG [Zvon]

Publicat pe 6 mart. 2014 - 10:49 de Mîrzac Iulian

Nexus 6 - Concept

Au fost şi zvonuri că seria Nexus s-ar putea întrerupe, dar acum apar zvonuri legate de Nexus 6 articolul venind de la Gizmodo Germania care spune că telefonul ar putea fi făcut anul acesta în colaborare cu LG Electronics. Ar fi aiurea din partea companiei să nu continue cu linia de telefoane şi tablete Nexus ţinând cont că au avut un succes destul de mare, dar în acelaşi timp şi oferta Google Play Edition de până acum a fost foarte bună.

Nexus 6 ar fi o versiune mai slabă a viitorului LG G3. Site-ul german a publicat şi imaginile concept pe care le vedeţi în acest articol care după cum vă daţi seama şi voi este un Nexus cu forma curbată de la LG G Flex. Nu cred că vor scoate aşa ceva, totuşi acum designerii au posibilitatea să se inspire de la sutele de design-uri concept scoase de fani.

Seria Nexus oricum nu a avut niciodată hardware de top însă specificațiile telefoanelor erau mai mult decât deajuns pentru a fi utilizate în condiţii mai mult decât bune chiar şi după 2 ani.

LG G2 a fost lansat în luna Septembrie ca apoi Nexus 5 să fie lansat în luna Octombrie, aşadar putem să ne gândim că Nexus 6 va fi lansat după LG G3 care se zvoneşte că va fi prezentat jurnaliştilor in Iunie.

Sursa

Nexus 6 - Concept 2

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: