Allview vă cheamă la Hackathon !

Publicat pe 7 mart. 2014 - 8:20 de Mîrzac Iulian

 Hackathon

Allview în parteneriat cu Centrul pentru Diplomaţie Publică şi Universitatea Transilvania invită studenții români la Brașov pentru a participa la un prim maraton de programare „Entrepreneurship”.

Evenimentul va avea loc în weekendul 28-29 Martie în Aula Universităţii Transilvania din Braşov și își propune să promoveze aplicațiile studenților români pasionați de programare în țările din Uniunea Europeană. „Valorile care vor fi scoase în evidenţă sunt impactul social, creativitatea şi originalitatea.” Deci se pune mare accent pe aplicaţii care ar putea avea un mare impact social.

Echipe de studenţi de doi sau patru vor trebui să dezvolte in 24h o aplicaţie pentru Android.

Inscrierile se pot face pe site-ul evenimentului, iar competiţia începe Vineri 28 Martie la ora 12:00 si se încheie Sâmbătă 29 Martie 11:00. Jurizarea are loc între orele 11:00 – 14:00.

La eveniment vor participa delegaţi din partea Comisiei Europene, membri ai Corpurilor Diplomatice şi reprezentanţi ai mediului de afaceri aşadar ar

Toate lucrările participante vor fi donate Comisiei Europene !

Nu rata ocazia să te faci remarcat !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: