Newsmap – un agregator de stiri diferit

Publicat pe 23 oct. 2010 - 16:37 de Mîrzac Iulian

Newsmap este un agregator de stiri care organizeaza stirile in functie de popularitate si volum, adica numarul de stiri asemanatoare publicate. Acestea sunt afisate asemenea unui Tag Cloud, cu cat un tag a fost mai mult utilizat cu atat stirea este mai mare si deci mai vizibila. Pe Newsmap puteti afisa stirile dupa categorii dupa cum urmeaza: Globale, Nationale, Afaceri, Tehnologie, Sport, Entertainment si Sanatate, si dupa tari printre care Romania nu se afla, aici fiind afisate in orice caz tari putine.
Puteti combina categoriile si tarile obtinand astfel rezultat interesante, spre exemplu se pot selecta trei tari si alegand doar stirile de tehnologie veti vedea cat de populare sunt anumite stiri in acele tari.

Tinand mouse-ul deasupra unei stiri, va aparea un balon pop-up cu o imagine si un foarte mic rezumat al stirii. Fiecare categorie in parte are culoarea ei specifica pentru a putea fi mai usor identificate. Atunci cand veti apasa pe oricare dintre patratele de pe interfata, te va redirectiona catre stire. Site-ul poate fi folosit fara un cont insa cei care au cont pe Newsmap au posibilitatea de a retine modificarile facute la categoriile de stiri si la tari, si alte optiuni de a urmari un articol, de a ascunde un articol neinteresant, modificarea culorilor sau fonturilor.

Newsmap se poate folosi gratuit.

newsmap

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: