Motorul grafic CryENGINE 3 – DEMO [Video]

Publicat pe 15 aug. 2012 - 11:43 de Mîrzac Iulian

Crytek compania care a creat motorul grafic CryENGINE folosit pentru seria jocului Crysis a facut public un videoclip pe Internet cu noile caracteristici pe care le are integrate si care vor fi folosite evident in Crysis 3. Suportul nativ DirectX 11 si randarea in timp real sunt cele mai importante adaugiri aduse in CryENGINE.

Crysis 3 este in acest moment in productie si este asteptat undeva in luna Februarie 2013 pe platformele PlayStation 3, Xbox 360 si PC

  • randare in timp real a luminii din joc si a umbrelor create de nori/fum
  • randare reala a apei cu reflexiile si refractiile aferente
  • „Realtime Tessalation” – simplu spus detaliile create inainte prin imagini 2D care simulau grafica 3D vor fi acum afisate tridimensional astfel se vede in videoclip cum scoarta copacului sau pielea broastei la final are o textura in adancime.

In Crysis 3 vei juca rolul lui Prophet care atunci cand se intoarce in New York gaseste orasul acoperit de un Nanodom care a determinat dezlantuirea naturii creand o padure tropicala urbana, mlastini vaste si rauri care curg printre cladiri.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: